رستوران ارم شاندیز
رستوران ارم در زمینی به مساحت ۱۲۰۰۰ متر درسال ۱۳۶۲ با مدیریت حسن ایزدی افتتاح شد. این رستوران شامل سه بخش رستوران سنتی ، فضای باز و سالن VIP میباشد. لازم بذکر است کارخانه ای برای تولید محصولات لبنی به مساحت ۱۰۰۰ متر در انتهای رستوران ارم وجود دارد که تمامی محصولات این کارخانه فقط برای مصرف داخل رستوران میباشد.
حسن ایزدی
حاج حسن ایزدی در سال ۱۳۱۵ در شهر شاندیز به دنیا آمد، وی در ابتدای جوانی ، کار نجاری و در کنار آن ، ساخت و ساز را پیشه کرد .
وی در سفر به چین در شهر گوانجو از کارخانه تولید محصولات لبنی بازدید و سال ۱۳۸۲ کارخانه لبنیات ارم را در مجموعه رستوران راه اندازی کرد.
حسن ایزدی در سال ۱۳۸۰ اتحادیه رستوران های طرقبه و شاندیز را تاسیس و تا سال ۱۳۸۸ ریاست این اتحادیه را عهده دار بود.
رستوران ارم شاندیز یکی از مجموعه هایی است که با نام حسن ایزدی ماندگار شده است.